VirtualLife.RO

MC.VirtualLife.RO

Respins deja in celălat topic.
Deja ai avut a doua sansa. Cerere respinsa.
Imi place ca esti activ si ca ai votat mult pentru server. Nu imi place cât de mult te-ai ținut de o minciună ceea ce spune lucruri urate despre sinceritatea ta in general. O sa ma abțin cu votul de data asta, dar nu m-am abținut de la comentariu.
Contra. Nu ai respectat modelul de titlu, nu ai asteptat dupa ce o cerere ți-a fost respinsă. Esti fustrat si daca rămâi asa mereu o sa ai doar contra.
Ontime bun, voturi ok, pari foarte de treaba si open-minded. Din partea mea ai un mare PRO
Si daca te intrebi, timestamp e diferit de al tau cu o ora pentru ca serverul e in Germania. (-1 ora)
Linia asta de ce e aici? 2018-07-31 21:58:10 | ? <3 ztr00 Yakuza[Guild]2 [Admin+]cochilu ? asta e /warp carusel Nu se leaga nimic din ce zici. Iar cum a fost adevarul... zMine chiar scria atunci, dar nu ce ai tu in poze. 2018-07-31 21:58:10 | ? <3 ztr00 Yakuza[Guild]2 [Admin+]cochilu ? asta e /warp ...
Am descarcat logs si am verificat. Nu e nici macar pe aproape de adevar.

Asadar, decizia este: Acuzatii false cu poze false.
Ai 11 voturi pentru server in 17 zile de server. Ma abțin de la a da pro sau contra pentru ca nu stiu nimic despre tine. Cererea pare făcuta de cineva care e cat de cat cu capul pe umeri, dar nu imi dau seama daca vrei helperul pentru tine sau pentru a ii ajuta pe ceilalți si implicit si serverul. O...
Nu sunt de acord cu unban. Nu mi se pare ca ai nici un motiv intemeiat. Eventual dacă ai IP ban atunci sa primesti maxim unban pe IP, dar contul acolo ramane. E un cont pe care ai folosit x-ray deci ai mult mai multe decat trebuie pe el.