VirtualLife.RO

MC.VirtualLife.RO

[Respins] [Cerere unban] [Ady]

Ai luat ban? Vin-o cu o cerere,iar noi o vom analiza.
Nume in joc : Ady
Motivul ban-ului : Abuz de conturi
De ce crezi ca ar trebuii sa primesti unban : mi se pare prea mult ban permanent ip, inteleg ca am gresit, dar nu e prima data cand fac asta, am facut-o si pe alte servere, chiar si pe vechiul vl inainte sa se inchida si nu am mai auzit pana acum de "Abuz de conturi". Cer macar blocarea contului respectiv, sau sa primesc 2 warn-uri
Data & ora aproximativa a ban-ului : 11.03.2018 18:15
Salut,

Eu te-am anuntat ca al 2 lea cont permis este pentru frati/surori/verisori etc. Tu ai intrat cu 9 conturi si ai dat unregister la fiecare, echivalent la 9 perechi de protectii. Permisiunea pentru un al doilea cont este dedicata persoanelor care vor sa mai joace cu cineva, nu cu scopul de a obtine protectii. Nu vad motivul pentru care sa primesti unban pt abuzul facut.

Am atasat dovezi.

Contra

Attachments

Cum ai spus si tu pe Discord, suporti consecintele.


Contra
Nu vei primii unban. Ai voie la 2 conturi pe IP. Ai abuzat, rămâi banat. Oricine o sa mai fie prins cu abuzuri de genul asta o sa primească ban permanent pe IP, logic. Dacă voiam ca toti sa aiba protecții nelimitate, dădeam noi protecții nelimitate.
Singura metoda de unban o sa fie prin donație, iar toate conturile iti vor fi banate înafară de cel principal de unde iti vom lua proiecțiile in plus.